Kennissessie: inzicht in regelingen en liquiditeit

22-1-2021 | 10:30

Het duurt lang.. heel lang.. de lockdown!  We merken dat erbij ondernemers veel vragen zijn over de nieuw gepresenteerde steunmaatregelen en hun liquiditeit. Een veel voorkomende vraag is bijvoorbeeld hoe je als ondernemer beter inzicht krijgt in je financiële positie.

Wilt u informatie over de regelingen en inzicht in de liquiditeit van uw onderneming? Vragen beantwoord krijgen van experts? Informatie krijgen over mogelijke stappen welke u kunt zetten? Op woensdag 27 januari van 19.00 – 20.00 uur organiseren de gezamenlijke partners in Deventer een online kennissessie.

Deze online kennissessie wordt gefaciliteerd door het Ondernemershuis Deventer. U kunt zich aanmelden via info@ondernemershuis-deventer.nl. De link om deel te nemen ontvangt u na aanmelding.