Coördinatiepunt Corona 

Voor ondernemers in vrijetijdssector Overijssel van start

‘Wat doe ik met annuleringen van boekingen? Waar kan ik terecht voor ondersteunende maatregelen?’ Ondernemers uit de vrijetijdssector, zoals evenementenorganisatoren, verblijfsaccommodaties, musea, horeca etc. kunnen met hun vragen over hun bedrijfsvoering in deze tijd van de coronacrisis, terecht bij een speciaal coördinatiepunt.

Het coördinatiepunt is een initiatief van de Taskforce Gastvrij Overijssel  waarin Overijsselse overheden, branche- en natuurorganisaties en MarketingOost samenwerken.

Ondernemers met vragen kunnen terecht bij de Helpdesk.

Op www.marketingoost.nl/corona-dossier vindt u een overzicht van de landelijke en regionale maatregelen voor de vrijetijdseconomie. Economie brede en politieke trends, onderzoeken en updates delen we dagelijks via de pagina ‘corona updates – economiebreed en in de sector‘.