Gratis Webinar

Het coronavirus en uw verzuimverzekering

Van het wel/niet ziekmelden van uw medewerkers tot de raakvlakken met recente noodmaatregelgeving

Wat als een uitbraak begon in China is uitgegroeid tot een pandemie: het nieuwe coronavirus is wereldwijd verspreid. Sinds afgelopen februari hebben we ook in Nederland met dit nieuwe virus te maken. Dit brengt nieuwe, onbekende situaties met zich mee. Wij kunnen ons dan ook voorstellen dat u hier in verband met uw verzuimverzekering allerlei vragen over heeft, variërend van mag ik mijn medewerker wel of niet ziekmelden tot wat is wel en niet gedekt in mijn verzuimverzekering? Maar er gebeurt ook veel vanuit de overheid met betrekking tot het coronavirus.

 

We nodigen u uit voor ons gratis webinar:

Het coronavirus en uw verzuimverzekering. Van het wel/niet ziekmelden van uw medewerkers tot de raakvlakken met recente noodmaatregelgeving

 

Datum: donderdag 9 april 2020

Tijdstip: 11.00 – 11.45 uur

Sprekers: René Pietersma (productmanager Sazas) en Bjûkje de Heer (verzuimexpert Sazas)  

 Meld u aan voor het webinar

 

Meld u nu aan

Tijdens het webinar kunt u ook vragen stellen. Deze worden tijdens of na het webinar (via persoonlijk contact met u) beantwoord. Aanmelden doet u via deze link. Kunt u op het tijdstip niet? Meld u dan alsnog aan. U ontvangt dan achteraf een link naar het opgenomen webinar in uw mailbox. Zo kunt u het terugkijken wanneer het u uitkomt.

Let op: er is beperkt plek.

 

Het coronavirus en uw verzuimverzekering

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. We krijgen regelmatig vragen van onze klanten over dit onderwerp. Op deze pagina geven we u de belangrijkste informatie over het nieuwe coronavirus en hoe het precies zit met uw verzuimverzekering. Want wanneer meldt u een medewerker wel of juist niet ziek? Ook vindt u hier algemene informatie over het virus en geven we preventieve tips.