Vraag je netwerk!

Vraagjenetwerk.nl is een virtueel plan van aanpak om samen met jou en andere ondernemers de schouders eronder te zetten en elkaar te supporten in deze crisistijd. Met een positieve mindset, die ons vanuit het ondernemerschap niet onbekend is. Geen korte termijnoplossingen maar een stevig netwerk met partners, die ons hierin ondersteunen . Een vraagbaak die informeert, adviseert en activeert zodat we samen weer kunnen doen waar we goed in zijn: zakendoen!

Voor en door ondernemers

Het houdt niet op bij de virtuele netwerksessie, we hebben een online groep ingericht waarbinnen jullie in alle beslotenheid kunnen communiceren. En onze partners zijn beschikbaar, om jullie gratis van dienst te zijn en om kennissessies te verzorgen. Wil jij in deze crisistijd een persoonlijke benadering van jouw ondernemerskansen- en uitdagingen? Sluit je aan bij dit krachtige platform.